uyarı: bu bir günlüktür.


.

insanlar kız bloglarından o kadar şikayet ediyolar ki kayıda uyarı koymak zorunda hissettim kendimi. her ne kadar sağlıklı düşünce biçimi "banane" demeyi gerektirse de, acılarını biraz hissediyor olabilirim. sonuçta bu o kadar vıcık vıcık bi' blog değil. cidden iğrenç bloglara birinci elden maruz kalmamdan dolayı duyarlı davranmak zorunda hissettim kendimi. evet. BU YAZIYI OKUMAK SİZE BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAK. Diğer blogum bu açıdan daha işe yarar olabilir. her neyse.


yaz tatili beni iğrenç bir şekilde uyuşuk yapıyor. işte bütün bir yıl boyunca yapmayı aklımdan geçirip yapamadığım her şeyle aşağ yukarı iki günde yarım yamalak uğraşıp sıkıldım. o kadar uyuşmuş haldeyim ki bir öykü yazacak kadar fikir bulmama imkan yok. HİÇBİR FİKRİM YOK. sanırım etrafımda insanlara ihtiyacım var. en azından kızılay'a gidip bir kaç film ve kitap almalıyım. yoksa burada ne kadar müthiş bir odam olduğunu düşünerek öleceğim. bu arada. cidden müthiş bir odam var.

yarın leon günü, gerginliğim geçti sanırım. ama anneminki geçmedi. sırf arkadaşlarım geliyor diye her yeri temizledi ve 456789 çeşit yemek yapıyor ve bizim için bira almayı bile kabul etti, belki de eve daha çok arkadaş getirmeliyim. Aslında, üç yıldır ilk kez birilerini getirdiğim düşünülürse haklı galiba. ek olarak afs öğrencileri insanlarda memnun etme isteği falan uyandırıyor olabilir. yani benim için onlar iki yakın arkadaşım ama annem için bir italyan ve bir alman sanırım. İNSANLAR TUHAF.

One Response to “uyarı: bu bir günlüktür.”

  1. Sana hak veriyorum. Fazla boş vakit yaratıcılığı öldürüyor. Yaz tatili yaptığım dönemleri özlesem de, kışın hayalini kurduğum hiç bir şeyi yapmayıp bütün gün denizi izlediğim günleri hatırlıyorum. Sana tavsiyem bir işe gir çalış. Hikaye yazmak için kendine zaman yaratma çabana ve tuvalet, belediye otobüsü gibi yerlerde not defterine akan fikirlerine ve oluşan güzel hikayelere kendin de inanamıyacaksın ;)

Your Reply