It's been raining.


.

Neyse bi' dakika ben şablonu baya sevdim bir şeyler yazasım geldi. Zaten bu asıl günlük olduğuna göre istediğim kadar saçmalayabilirim.

Bazen, bazı olaylar yüzünden bir zaman dilimine saplanıp kalıyorum ve o zaman dilimi geçince çok garip oluyor böyle. Geçen yaz mesela, her zaman geçen yazda kalıcam gibi geliyodu, belki günlük tutmaya başlamadan kaynaklanıyor (Ne alaka mı. DAHA İYİ BİR FİKRİN VARSA ÖNERİLERE AÇIĞIM.) ANYWHO.   Fark etmeden okulun ilk aylarına da öyle olmuş işte, hala "okul yeni açıldı" duygusu var . İki ay kaldı oysa. GARİP ŞEYLER BUNLAR. Doğumgünümde yaklaşıyor falan. On yedi çok büyük lan! Yani anlaşıldığı üzere daha küçük hissediyorum kendimi ben. On yedi. HIMF. Bi' yıl sonra reşit değiliz diye bizi atan o kafeye girebilicem mesela. Korkunç şeyler bunlar blogcuğum.

Öykümü de bitirdim. O kadar komik oldu ki biraz kendimden soğudum ama sonra geçti. Hayat şartları bunlar. Ayrıca tuvalette planlayıp dört saat içinde yazınca böyle oluyor. N'apabilirim?

Okulumdan ciddi anlamda tiksiniyorum (*Gereksiz şekilde fazla kullandığım söz kalıbı noo-oo-oo-oo-oo 1 (Ne saçmalıyor bu demeyin. Perry Cox da bir heceli bir sözcüğü beş heceli şekilde söyleyebiliyor. Ama onu yine de seviyorsunuz!)). Daha çok da kafama doldurulmaya çalışan tüm bu gereksiz kelime yığınlarından. Evet onlar sadece kelime yığınları. Bre öğretmen! Ne kadar gereksiz derecede dolu bir müfredat olduğunu bilmez misin de 615312765321836721 tane adı ezberletmeye kalkarsın! HA? Bir tek senin dersini mi alıyor bu insanlar? GERÇEKTEN, sınavdan iki gün sonra bile ezberlettiğin hiçbir şeyi hatırlamaycak kimse. Ve tahmin et. BU ONLARIN SUÇU DEĞİL. EVET!

Bu insanlar ne derece moron olabilir aklım almıyor. Niye her şeyden şikayet etmek çocukluk olarak algılanıyor? Daha bütün saçmalıkları benimseyecek kadar yaşamadığımız için mi? Gününün üçte birini okulda geçirmek su götürmez şekilde manyaklıktır ve ben de bunu SORUN EDERİM. Sonuçta AZICIK HAYATIMI SİKİYORSUNUZ.

Sorun yokmuş gibi yapmak yaşamayı kolaylaştırıyor tabi. Beni hasta ediyorlar.

Moralim düzelsin diye Moldy Peaches indirdim bir sürü.
Düzelmedi.

Neyse ne. Hayatımı cidden sevmiyorum. Ay evet çok daha kötü olabilirdi, nasıl derler, Bİ' SİKTİRİP GİDİN DOSTLAR. Her şeyi kabul etme şekliniz bu olsa gerek. O yüzden anlaşamıyoruz. O yüzden çok durmayacağım. Hello üniversite ve addio ülkem.

*
ALAKASIZ ŞARKI :


 My mother says that

Rain is angels
Who are crying
Up in heaven
And i believe that
'Cause when sad things happen
It starts raining
It's been raining



It's been raining
For awhile now
It's been raining
At least forty days
And i've been crying
Since the first time
Someone i loved
Passed away.

2 Responses to “It's been raining.”

  1. Ainariel* says:

    Geçenlerde deneme sınavında yapamadığım bi fizik sorusu tuvaletteyken aklıma geldi ve çözdüm. Cevabı da doğru çıktı. O yüzden bence senin hikayen de o kadar komik olmamıştır belki diye düşünüyorum.
    Öyle yani.

  2. Amanita says:

    Aa teşekkürler (sevindim de.). Belki buraya koyarım. Bilmiyorum. Dönem ödevi diye kısa kestiğimden olmadı gibi işte .öyle.

Your Reply